VALOKUVAUS

Ammattivalokuvaaja ikuistaa tärkeät hetkesi

Ota yhteyttä ›

Valokuvaus

Pyydä meidät kuvaamaan tilaisuuteesi, niin voit luottaa, että muistosi ovat tallessa vuosiksi eteenpäin.

Valokuvaamme erilaisten tilaisuuksien lisäksi monipuolisesti myös muihin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti myös studiokuvaukset, esimerkiksi erilaiset henkilö-, tuote- ja lemmikkikuvat. Kuvaamme myös yrityksille erilaisiin markkinointi- ja dokumentointitarkoituksiin.

Digitaalisen kuvan sävynsäätö ja muu kuvankäsittely on tärkeää parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Osuuskunta Työjuhtien jäsenistöstä löytyy kymmenien vuosien kokemus tästä.

Soita ja kysy lisää ›

Kotitalousvähennys

Kun ostat Työjuhdilta palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä sekä kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

• Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Työjuhdilla teetetyt työt ja maksetut työkorvaukset tulee ilmoittaa esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja työn teettäjä saa hyödyn veronpalautuksena.

• Kotitalousvähennystä saa myös kotitalous- ja remonttitöistä, jotka tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajan asunnolla.

Soita ja kysy lisää ›

TYÖN TILAAMINEN TYÖJUHDILTA

• Soita ja tilaa työ osuuskunnalta
• Työntekijämme saapuu paikalle sovittuna ajankohtana
• Osuuskunta huolehtii työnantajavelvoitteista ja vastuuvakuutuksista
• Koti- ja remonttityölaskusta voit vähentää osan verotuksen kotitalousvähennyksenä

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita